Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen aangehouden voor diefstal smartphone

Toegevoegd: 15-11-2020, 12.09 uur
Mannen aangehouden voor diefstal smartphone
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben zaterdag op het treinstation in Middelburg twee mannen aangehouden voor de diefstal van een mobiele telefoon in het centrum van de stad.


Toen de eigenaar van het toestel opmerkte dat hij zijn smartphone kwijt was, probeerde hij met succes het toestel te traceren via een zoekapp. De man lokaliseerde de twee mannen en hij sprak ze aan. Het duo verklaarde de mobiel te hebben gevonden. Bij thuiskomst bleek echter de simkaart uit het toestel te zijn gehaald. Hierop waarschuwde de man de politie.

Agenten konden het duo rond 18.55 uur op het NS-station aan de Kanaalweg aanhouden. Bij fouillering bleken de mannen meerdere sim-kaarten op zak te hebben. “Het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig zijn”, zo zegt de politie. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om mannen van 42 en 44 jaar oud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren