Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijzen ingenomen na ritjes onder invloed

Toegevoegd: 13-01-2007, 23.11 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Afgelopen nacht heeft de politie de rijbewijzen ingenomen van vier automobilisten voor het rijden onder invloed van alcohol.

Een 43-jarige man uit de gemeente Sluis werd rond 01.00 uur op de Vuilpanstraat in Eede betrapt. Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Een 32-jarige Middelburger werd op de Rouaansekaai in zijn woonplaats rond 01.45 uur aan de kant gezet voor een blaastest. Uitslag was 2,7 maal de toegestane hoeveelheid alcohol.

Op de Middenweg in Hoek werd rond 02.30 uur een 50-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aan een blaastest onderworpen. Zij blies bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid.

Een 22-jarige Vlissinger werd op de President Rooseveltlaan in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed. Hij zat met ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol achter het stuur.

Van alle bestuurders is het rijbewijs ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren