Weerbericht:
Zonnige perioden, vooral vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man opgepakt voor tanken zonder te betalen

Toegevoegd: 17-11-2020, 15.45 uur
Man opgepakt voor tanken zonder te betalen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - De politie heeft dinsdagochtend een 25-jarige Rotterdammer aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht meerdere keren te hebben getankt zonder te betalen. Dit gebeurde onder andere bij een tankstation langs de A58 ter hoogte van Waarde. Op last van de Officier van Justitie mocht de man buiten heterdaad worden aangehouden.


Agenten reden op het Laageinde in Halsteren toen ze rond 10.40 uur de auto van de man zagen rijden. Ze gaven de bestuurder een stopteken waar hij netjes aan voldeed. Bij aanspreken bleek dat de man ook degene was die ze zochten voor deze diefstallen van benzine. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij gehoord.

Op last van de officier van justitie is de auto van de Rotterdammer in beslag genomen en verbeurd verklaard. De 25-jarige man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren