Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpvaardige trucker mishandeld, 1 arrestatie

Toegevoegd: 18-11-2020, 10.22 uur
Hulpvaardige trucker mishandeld, 1 arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een 53-jarige vrachtwagenchauffeur is dinsdagavond mishandeld nadat hij even daarvoor een vrouw had geholpen die langs de kant van de weg om hulp had gevraagd. De verdachte is door de politie aangehouden.


Het slachtoffer hielp dinsdagavond rond 21.00 uur op de Absdaalseweg een vrouw die langs de kant van de weg om hulp vroeg vanwege onenigheid in relatiesfeer. De chauffeur liet haar instappen om haar naar een veilige plek te brengen. De verdachte reed vervolgens in op de vrachtwagen en mishandelde de vrachtwagenchauffeur. Daarna reed de verdachte met de vrouw weg.

Agenten stelden een buurtonderzoek in en vonden de personenauto rond 21.50 uur met de twee inzittenden in de Rietstraat. De verdachte, een 30-jarige man uit Hulst, is aangehouden op verdenking van zware mishandeling van de vrachtwagenchauffeur. Momenteel wordt onderzocht of hij onder invloed was. Het slachtoffer raakte gewond en kreeg medische hulp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (22-11-2020 om 20:06)
@emergo, amen
Emergo (19-11-2020 om 15:51)
@ Mijn mening Sommige reacteis van u zijn ook aan resomeren toe.
Mijn mening (18-11-2020 om 13:26)
In de krant staat een stuk over resomeren, dit zou een mooie oplossing zijn voor zulk soort gajes.
Grote Smurf (18-11-2020 om 11:55)
Typisch weer het zoveelste voorbeeld van een empathieloze narcist die na hulp van de chauffeur zich niet eens schaamt of bij zichzelf ten rade gaat of hij niet tever is gegaan. Ik zeg dan ook altijd, als je in een relatie met een zielige narcist zit waarin je voordurend geestelijk mishandeld wordt en acteert je partner daarna weer als de lieve man/vrouw? Praat hij/zij jou voordurend een schuldgevoel aan voor het veroorzaken van deze ruzies en jij gaat het nog geloven ook? Dan moet je zonder dat jouw narcist erachter komt gewoon professionele hulp zoeken want zo'n gek is niet te genezen. Het zijn van nature slechte saddistische mensen die op deze manier de macht over jou willen hebben. Zodra hij/zij jou hebben opgebruikt, dumpen ze jou wel.
Ja-Ja (18-11-2020 om 11:27)
Hou op met dat gepraat of hij onder invloed was. Gewoon straffen zonder smoezen. Onder invloed word zijn straf alleen maar lichter.
Cookie-instellingen beheren