Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hoeveelheid gestolen spullen gevonden

Toegevoegd: 18-11-2020, 19.28 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (19-11-2020 om 15:10)
@Jaap, Als je nu eens van de gedachte af stapt dat de functionaliteit van een mes beperkt is tot snode zaken dan sta je een stuk geruster in het leven. Mijn Gerber multitool heb ik al 27 jaar (persoonlijke upgrade van het PSU-mes in mijn diensttijd) en ik ben blij dat ik hem heb kunnen gebruiken om een veiligheidsgordel te kunnen doorsnijden na een ongeval. Enige bloed dat die geroken heeft is een kippetje slachten in Bosnië in 93' en voor de rest zoals de naam zegt, multitool.
Jaap (19-11-2020 om 13:15)
Opvallend veel messen bij de spullen die uit auto’s gestolen zijn. Je vraagt je af wat dat voor figuren zijn die dit in hun auto hebben, ben benieuwd of ze hun messen op komen halen bij de politie en wat het criminele gehalte is van deze eigenaren.
Wim (19-11-2020 om 07:20)
Zo iets gebeurd wel meer het is een ziekte van die persoon gewoon op zoek wat hij niet heeft en verder er niets met doet
Cookie-instellingen beheren