Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrouw gewond bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 19-11-2020, 09.18 uur
Vrouw gewond bij botsing in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is woensdag aan het einde van de middag een fietsster gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Het ongeluk gebeurde op de Leeuwenlaan.


De auto reed rond 17.10 uur over de Leeuwenlaan en wilde vervolgens de Willem de Zwijgerlaan oversteken. De bestuurder zag hierbij de fietsster over het hoofd. De auto raakte de fiets in de flank en de fietsster raakte gewond. Deze 61-jarige Terneuzense is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto, een 31-jarige Terneuzenaar, bleef ongedeerd. Nadat de gegevens waren uitgewisseld voor de verzekering en nadat proces-verbaal tegen hem was opgemaakt mocht hij zijn weg vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren