Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Nepwapens en wietkwekerij in huis Vlissinger

Toegevoegd: 19-11-2020, 10.42 uur
Nepwapens en wietkwekerij in huis Vlissinger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een bewoner van een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen is gisteravond aangehouden wegens het bezit van twee op echt gelijkende vuurwapens en het runnen van een wietkwekerij.


Bij de politie was informatie bij de politie binnengekomen die erop wees dat de man mogelijk wapens in huis zou hebben. Daarom zijn agenten woensdag rond 21.45 uur naar de woning van de Vlissinger gegaan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Agenten hebben vervolgens een doorzoeking in de woning gedaan. Daarbij werden de eerder genoemde nepvuurwapens en een hennepkwekerij met 62 planten ontdekt.

De kwekerij is geruimd en alle spullen worden vernietigd. De man zit nog vast en wordt vandaag gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren