Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste schept fietsers en botst tegen muurtje

Toegevoegd: 19-11-2020, 16.07 uur - Update: 19-11-2020, 16.48 uur
Foto 4 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-11-2020 om 20:26)
En jij denkt dat dat nu meteen gaat gebeuren Ton? Nu je dat als een echte held hebt gereageerd hier in de reacties? Zo werkt het niet, bij ongelukken worden er notities gemaakt op jou rijbewijs (digitaal) en als jij teveel ongelukken maakt in een korte tijd; wellicht dan.... Met uw belabberde voorstel kan iedereen die in een gedeukt barrel rijd “ineens” en zonder aanleiding naar cursus gestuurd worden. Zoiets past niet in een rechtsstaat... Misschien moet u verhuizen naar Noord-Korea, daar vinden ze uw idee vast fantastisch! Lekker oordelen over mensen aan de hand van hun bezittingen, prima plan!!!
Ton (19-11-2020 om 17:35)
Zo aan de zijkant van het autootje te zien heeft het al wat meer meegemaakt, misschien deze dame toch maar eens medisch onderzoeken of ze nog geschikt is om met een auto de weg op te gaan.
Cookie-instellingen beheren