Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Koolstofmonoxide gemeten in woning Sas van Gent

Toegevoegd: 20-11-2020, 23.54 uur
Koolstofmonoxide gemeten in woning Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De brandweer heeft in een woning in Sas van Gent gisteravond een verhoogde concentratie koolstofmonoxide gemeten. Er raakte niemand gewond omdat de CO-melder alarm gaf.


De melding werd rond 18.35 uur gedaan aan de Walstraat. De brandweer werd na het afgaan van de CO-melder opgeroepen. Ter plaatse zijn metingen verricht waaruit bleek dat er inderdaad een verhoogde concentratie koolstofmonoxide in de woning aanwezig was.

Direct is de CV uitgeschakeld door de stekker uit het stopcontract te halen. De bewoners zijn geadviseerd deze zo snel mogelijk na te laten kijken. Er raakte verder niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren