Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man betrapt in gestolen auto Vlissingen

Toegevoegd: 22-11-2020, 18.30 uur
Man betrapt in gestolen auto Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 29-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is zondagmiddag rond 12.40 uur in Vlissingen aangehouden omdat hij in een gestolen auto zat.


De politie ontving zondag een melding dat een man in een geparkeerde auto rommelde. Agenten namen een kijkje en de 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats kon geen aannemelijke verklaring afleggen waarom hij in de auto zat. De auto is waarschijnlijk bij een garagebedrijf gestolen.

De politie stelt een onderzoek in en arresteerde de verdachte. Tijdens zijn arrestatie bleek hij een klein mes bij zich te hebben. Dit mes is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim aan Peter Quest (23-11-2020 om 16:40)
Eerst roept u dat iedereen zich moet uitschrijven en onder de radar moet gaan en vervolgens ouwehoert u dat mensen zonder vaste woon en verblijf plaats maar vastgezet moeten worden omdat deze kennelijk volgens uw bizarre visie geen recht hebben op vrijheid. Ik hoop dat u in een inrichting verblijft? Wellicht is het een goed idee dat de leiding u het computer uurtje afneemt; dit gaat namelijk helemaal niet goed?
Peter Quest (23-11-2020 om 13:08)
Geen vaste woon of verblijfplaats. Dat is best slim. Kijkt iemand wel eens naar de serie Hunters? Daar kunnen ze iedereen volgen met camera`s behalve ............. Ik zeg massaal uitschrijven en onder de rader gaan. Want waar de overheid ons beloofde dat die camera`s er zijn om criminelen te pakken is dit het zoveelste bewijs dat ze er hangen om u te controleren. Ik zeg, zet die man vast en laat hem niet meer los. Als je niet weet waar hij woonachtig is, waar hij vandaan komt, wat hij gedaan heeft heeft hij ook geen recht op vrijheid.
Cookie-instellingen beheren