Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in het noorden en midden (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt vermiste vrouw en vermist meisje

Toegevoegd: 24-11-2020, 09.04 uur - Update: 24-11-2020, 14.33 uur
Politie zoekt vermiste vrouw en vermist meisje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is in de omgeving van Middelburg op zoek naar een 14-jarig meisje. Een 71-jarige vrouw die werd vermist vanuit Zierikzee is weer terecht.


Het Middelburgse meisje wordt vermist vanuit de omgeving van de Buitenhove in de wijk Dauwendaele. Haar vermissing werd gisteravond rond 20.30 uur gemeld. Het meisje heeft lang donker haar en is circa 160cm lang. Ze heeft een slank postuur en heeft een zwarte lange jas met een geel bandje en een bontkraag aan. Ze is vermoedelijk wel op de fiets.

Over de vrouw die vanuit Zierikzee werd vermist, werd vanochtend rond 06.10 uur een Burgernetbericht verspreid. Ze vertrok in pyjama en werd voor het laatst gezien in de Pimpelmeesstraat. Rond 12.20 uur werd de Burgernetactie beëindigd omdat de vrouw weer was gevonden.

Tips over de vermissing van het meisje zijn bij de politie nog altijd welkom via 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren