Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter twee keer ingezet

Toegevoegd: 13-01-2007, 23.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is zowel vrijdag als zaterdag ingezet in Zeeland.

Vrijdag was er rond half twaalf in Oosterland een medische melding waarbij de inzet van het mobiel medisch team gewenst was. De arts van de helikopter was met de ambulance meegereden naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

De helikopter is op het helikopterplatform aldaar geland. Dit gebeurde onder begeleiding van de brandweer Goes. De arts van de helikopter werd bij het platform weer aan boord genomen (foto's 1 t/m 4).

Zaterdagmiddag werd de traumahelikopter wederom ter plaatse verzocht in onze provincie. Dit keer ging het om een inzet in het bosgebied aan de Van de Weijdeweg in Burgh-Haamstede.

De bemanning van de strandjeep van de brandweer in Haamstede zorgde hier voor een veilige landingsplaats. Ook bij deze melding is de arts met de ambulance meegereden en is de helikopter doorgevlogen naar het ziekenhuis.

Wat er precies aan de hand was, is niet duidelijk (foto's 5 t/m 8).


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren