Weerbericht:
In de kustprovincies mist en bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Auto reed door na ernstig ongeluk N59 Oosterland

Toegevoegd: 24-11-2020, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - De scooterrijder die aan het einde van de middag ernstig gewond raakte op de Rijksweg (N59) tussen Nieuwerkerk en Oosterland werd vermoedelijk aangereden door een automobilist in een zwarte BMW.


De scooterrijder werd rond 17.50 gewond aangetroffen bij de Rijksweg (N59). Een ambulanceteam ontfermde zich over het slachtoffer en heeft haar vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen maar nadere details zijn nog niet bekendgemaakt.

Agenten van de verkeerspolitie en onderzoekers van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeluk. Ter plekke zijn verschillende sporen aangetroffen die duiden op de betrokkenheid van een zwarte BMW uit de X-serie. Dit voertuig zou volgens de politie frontaal in botsing zijn gekomen met de scooter.

De parallelweg is vanwege het sporenonderzoek momenteel nog altijd afgesloten aan de Oosterscheldezijde (richting Oosterland).


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (24-11-2020 om 20:53)
Alle kentekens van die BMW’s nagaan en bij elke geregistreerde adres een bezoekje brengen dan komt de dader heus wel boven water politie
Cookie-instellingen beheren