Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht en vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden bij ziekenhuis Terneuzen

Toegevoegd: 25-11-2020, 15.49 uur
Fietser aangereden bij ziekenhuis Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een fietser is vanochtend door medisch onderzocht na een aanrijding met een auto ter hoogte van het ziekenhuis in Terneuzen.


Het slachtoffer werd rond 11.15 uur aangereden op de Wielingenlaan, vlakbij de helikopterlandingsplaats op het terrein van ZorgSaam-ziekenhuis De Honte. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst gewaarschuwd maar volgens de politie was er alleen lichte materiële schade.

De laagstaande zon zou er volgens de politie vermoedelijk voor hebben gezorgd dat de automobilist de fietser over het hoofd zag met de botsing als gevolg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper (26-11-2020 om 10:54)
Wat een flauwekul verklaring er was helemaal geen zon, het is de hele morgen al grijs bewolkt weer Die gene die dergelijke verklaringen uit zijn duim zuigt heeft wel een erge grote fantasie bumper;
Zeeuw (25-11-2020 om 21:36)
@Anja, van hard rijden was geen sprake. Het gebeurde vlak voor mij, de auto kwam de parking afrijden vanuit stilstand. Niet oordelen als het niet weet.
Anja (25-11-2020 om 17:13)
Ze rijden daar ook veel te hard. Sterkte voor het slachtoffer.
Gulag (25-11-2020 om 16:28)
Tja als je ergens aangereden moet worden naast het ziekenhuis bij platform Helikopter
Cookie-instellingen beheren