Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist slingert met lachgasballon aan de mond

Toegevoegd: 26-11-2020, 13.31 uur
Automobilist slingert met lachgasballon aan de mond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Surveillerende agenten hebben gistermiddag een Belgische automobilist op heterdaad betrapt toen hij met een lachgasballon in zijn mond achter het stuur reed. De Belg en zijn passagier werden door de politie aangehouden.


De agenten zagen de man rond 16.00 uur al slingerend over de Langeweg (N258) rijden. Ze zagen dat de man een ballon aan zijn mond had. Voldoende reden dus om het voertuig te controleren. De man, een 23-jarige man uit Sint Niklaas (B), wordt verdacht van het rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar of hinder voor andere weggebruikers. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

De bijrijder van de man, een 23-jarige inwoner van Eksaarde (B) werd ook aangehouden. Hij kon geen legitimatie tonen. De twee hadden een gasfles in de auto liggen en ook lagen meerdere lege ballonnetjes in het voertuig, zo meldt de politie. De beide verdachten krijgen een proces verbaal. De twee zijn na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren