Weerbericht:
Geleidelijk meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste rijdt door na botsing met fietser

Toegevoegd: 26-11-2020, 16.40 uur
Automobiliste rijdt door na botsing met fietser
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar een automobiliste die is weggereden na een botsing met een fietser. Die vond gisteren plaats op de kruising van de Westwal en de Zusterstraat in Goes.


Een 14-jarige jongen uit Kruiningen werd rond 15.15 uur op het genoemde kruispunt op zijn fiets aangereden door een automobiliste. Dat gebeurde toen hij de kruising overstak. De jongen liep geen letsel op, maar zijn fiets raakte wel beschadigd. Volgens de politie stopte de automobiliste even, maar reed zij verder toen een omstander had geconstateerd dat er geen schade aan het auto zichtbaar was. Ze reed dus weg zonder haar gegevens achter te laten.

De politie wil graag contact met de vrouwelijke automobilist. Ook getuigen die een en ander hebben zien gebeuren kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp: 06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren