Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging overval Esso-tankstation Oostburg

Toegevoegd: 27-11-2020, 00.56 uur - Update: 27-11-2020, 09.57 uur
Poging overval Esso-tankstation Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij het Esso-tankstation aan de Bredestraat in Oostburg heeft iemand donderdagavond een poging gedaan om een overval te plegen. Dat meldt de Zeeuws-Vlaamse politie.


De poging overval zou iets na 20.00 uur hebben plaatsgevonden. Meer details over wat er precies is gebeurd, zijn nog niet bekendgemaakt. Zo is niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt en ook niets gemeld over de daders. Tot nu toe is alleen bekend gemaakt dat de daders te voet zijn weggevlucht.

De politie laat wel weten op zoek te zijn naar getuigen of mensen die in de omgeving wellicht nuttige camerabeelden hebben gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PP (27-11-2020 om 11:03)
Ja klopt wel dat je het HYPOCRIET vind best A maar mensen hebben toch zelf de VVD en de EU gekozen hoor.. Klagen heeft geen zin, alleen een goede eerlijk partij kiezen en ook gaan stemmen... Mensen klagen en blaten van alles op internet maar je kunt niks doen, alleen stemmen helpt !
kb (27-11-2020 om 10:12)
een signalement zou ook helpen...
anonymous (27-11-2020 om 08:10)
Zou zegge geef de beelden vrij, dan hebben jullie dadiger(s) meestal ook stuk sneller te pakken immers mensen die hun brandstof ``niet kunnen`` betalen plakken ze ook op de schandpaal bij de kassa`s bij de benzinestations van de Pooter en de Mol dan deze ook toch... of toch niet vanwege ```privacy`` redenen in dit hypocriete land waar dit soort misdadigers hiermee beschermd worden!!
Cookie-instellingen beheren