Weerbericht:
Van het westen uit af en toe zon en geleidelijk afnemende wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Gewonde bij aanrijding in Heinkenszand

Toegevoegd: 14-01-2007, 15.57 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding op de Nieuwe Rijksweg nabij de spoorwegovergang in Heinkenszand is zaterdagavond laat een man gewond geraakt.

Rond kwart voor twaalf reed de man met zijn bestelbusje en aanhanger over de weg. Nabij de spoorwegovergang bij Heinkenszand reed hij door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een lantaarnpaal. De lantaarn werd volledig uit de grond getrokken.

Na de botsing met de lantaarnpaal schoof de auto van de weg. De auto kwam met aanhanger en al tot stilstand in een sloot. De man kon zelf uit de auto klimmen. Hij had enkele lichte verwondingen. Zowel de auto als de aanhanger liepen schade op.

De bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit de gemeente Vlissingen, had ruim drie keer te veel alcohol op. Zijn rijbewijs werd direct ingenomen.

De bergingsbedrijven Kuzee en De Moor hebben samengewerkt om de auto en de aanhanger weer op het droge te trekken. Al met al een hele klus want de aanhanger lag op zijn kop in de sloot.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren