Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerkster gewond bij overval tankstation

Toegevoegd: 27-11-2020, 11.21 uur
Medewerkster gewond bij overval tankstation
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij de poging het Esso-tankstation in Oostburg te overvallen gisteravond is een medewerkster gewond geraakt. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


De dader, een jongeman van circa 18 jaar oud, kwam rond 20.00 uur de shop van het tankstation aan de Bredestraat binnen. Wat er precies is gebeurd, wordt volgens de politie nog onderzocht maar wel is duidelijk dat bij de overval een medewerkster op de grond viel en gewond raakte. Ze werd voor medische verzorging door een ambulance naar een huisartsenpost gebracht.

Een voorbijganger trad heldhaftig op en sloeg de overvaller met een boodschappentas. De dader vluchtte vervolgens zonder buit te voet richting de Paulus Potterstraat. De politie heeft hem nog niet kunnen aanhouden en heeft daarom nu zijn signalement verspreid. De dader was ongeveer 170cm lang. Hij had een tenger postuur en droeg donkere kleding (zwart en taupe) en hij had iets over zijn mond, mogelijk een mondkapje.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (27-11-2020 om 17:52)
Die voorbijganger heeft meer ballen dan de meeste reaguurders van deze site
Mijn mening (27-11-2020 om 16:54)
Was de dader blank geel of bruin? Lijkt mij zeker een onderdeel van een signalement of mag dat tegenwoordig niet meer??
Cookie-instellingen beheren