Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Woning Terneuzen op slot na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 27-11-2020, 15.04 uur
Woning Terneuzen op slot na vondst wietkwekerij
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Terneuzense burgemeester Jan Lonink heeft deze maand een pand gesloten vanwege drugsovertredingen. Het gaat om een woning aan de Grenulaan in Terneuzen.


In de woning werd volgens de gemeente Terneuzen op 4 maart een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij omvatte in totaal 58 planten en werd na de vondst ontmanteld. De betreffende woning wordt nu door de burgemeester voor de duur van drie maanden gesloten.

De bestuurlijke maatregel is genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan volgens dit beleid een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen. Via deze maatregel treedt de burgemeester ook op tegen het brandgevaar dat door illegale kwekerijen wordt veroorzaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (27-11-2020 om 22:56)
Mooi, weer een woning dicht. Ik zou zeggen stop er een fatsoenlijke huurder in.
Cookie-instellingen beheren