Weerbericht:
Vandaag lokaal een bui, komende nacht en morgenochtend winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Duo opgepakt vanwege inbraak in Noord-Holland

Toegevoegd: 28-11-2020, 16.15 uur
Duo opgepakt vanwege inbraak in Noord-Holland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Na een verdachte situatie heeft de politie vanochtend vroeg twee personen uit Schiedam aangehouden die gesignaleerd stonden vanwege een bedrijfsinbraak in Noord-Holland.


Politiemensen van basisteam Oosterscheldebekken zagen rond 05.00 uur een man en een vrouw bij een bedrijventerrein aan de Daniëlsweg. Ze gedroegen zich verdacht en daarom werd besloten het duo te controleren. Uit dit onderzoek bleek dat de twee gesignaleerd stonden voor het district Noord-Holland-Noord vanwege mogelijke betrokkenheid bij een bedrijfsinbraak.

De agenten hebben de twee, een vrouw van 49 en een man van 24, aangehouden en naar een cel in Torentijd in Middelburg gebracht. Bij nader onderzoek bleek de auto van de twee niet verzekerd te zijn. Het voertuig was voorzien van tijdelijke kentekenplaten en in de auto lag inbrekerswerktuig. De politie onderzoekt of het tweetal zaterdagochtend ook heeft toegeslagen in Heinkenszand. Daarna worden de man en vrouw overgedragen aan de politie in Noord-Holland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zweestek (28-11-2020 om 21:48)
Goed werk verricht van de politie ga zo door op dit industrieterrein , daar zijn veel ondernemers blij mee met dit resultaat.
Cookie-instellingen beheren