Weerbericht:
Droog, af en toe zon. Komende nacht en overdag kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Brand in verreiker op terrein Oostkapelle

Toegevoegd: 28-11-2020, 21.59 uur
Brand in verreiker op terrein Oostkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In Oostkapelle heeft de brandweer zaterdagmiddag een brand geblust in een verreiker, een soort vorkheftruck die ook geschikt is voor gebruik op ruw terrein.


De voertuigbrand woedde op een terrein aan de Baayenhovenseweg en werd kort voor 16.40 uur gemeld via het alarmnummer 112. Na de melding ging de Oostkapelse brandweer met spoed ter plaatse. Eénmaal ter plekke bleek dat al een eerste bluspoging was ondernomen en dat hierdoor erger was voorkomen. Desondanks ontstond er volgens de brandweer aanzienlijke schade.

Een technisch probleem in een accu zorgde volgens de brandweer vermoedelijk voor het ontstaan van de brand. Na een klein uur konden de brandweerlieden terugkeren naar de post.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren