Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Tasjesrovers actief in Terneuzen

Toegevoegd: 14-01-2007, 17.51 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen waren zaterdagavond tasjesrovers actief.

Tussen 19.30 en 19.45 uur werd in de Noordstraat een poging gedaan om de tas van een 68-jarige vrouw uit de gemeente Hulst te stelen. Zij liep, samen met haar echtgenoot, door de Noordstraat in de richting van de Scheldeboulevard, toen een vijftal jonge jongens hen tegemoet kwam.

Tijdens het passeren werd haar tas door een van hen vastgepakt en weggetrokken. De hengsels van de tas begaven het en de tas viel op de grond. De jongens gingen er, zonder tas, vandoor. Tussen 21.00 en 21.15 uur gebeurde hetzelfde bij een 77-jarige Terneuzense vrouw die in de Serlippensstraat liep.

Zij werd van achteren benaderd, ook door een of vijftal jonge jongens en een van hen rukte de tas van haar arm. Hierdoor brak de vrouw een van haar vingers. In haar tas zaten sleutels en een portemonnee met enkele tientallen euro’s en persoonlijke papieren.

De politie stelt een onderzoek in een wil graag in contact komen met getuigen van een van deze twee berovingen en/of personen die meer over de jongens kunnen vertellen.

Men wordt verzocht contact op te nemen met het bureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren