Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist maar geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie ziet toename van inbraken in Hulst

Toegevoegd: 30-11-2020, 20.10 uur
Politie ziet toename van inbraken in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Politie en gemeente zien de afgelopen week een toename in het aantal woninginbraken binnen de gemeente Hulst. Afgelopen week werd er bij vijf woningen ingebroken. De politie vraagt daarom aan burgers om extra alert te zijn en bij een verdachte situatie direct 112 te bellen.


Een inbraak is letterlijk een inbreuk op de leefomgeving van het slachtoffer en heeft grote invloed op zijn of haar veiligheidsgevoel. De aanpak van inbraken heeft daarom hoge prioriteit bij de politie. Na een inbraak doet de politie altijd een buurtonderzoek en in de meeste gevallen wordt sporenonderzoek gedaan. Daarna volgt verder onderzoek.

Om inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen, heeft de politie de hulp van burgers nodig. Mensen die iets verdachts zien worden aangeraden 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren