Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger (21) probeert BOA aan te rijden

Toegevoegd: 02-12-2020, 12.08 uur - Update: 03-12-2020, 09.29 uur
Vlissinger (21) probeert BOA aan te rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 21-jarige man uit Vlissingen is dinsdagmiddag in zijn woonplaats aangehouden omdat hij vermoedelijk heeft geprobeerd een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) wilde aanrijden. Hij zit vast op verdenking van poging zware mishandeling.


De verdachte had bij de Dokter Nolsonstraat de aandacht van de BOA getrokken omdat hij zich vreemd had gedragen tussen geparkeerde auto's. De BOA had de man aangesproken en mede omdat er in een auto gasflessen lagen, werd de politie opgeroepen. Op dat moment reed de verdachte met hoge snelheid weg en de opsporingsambtenaar kon ternauwernood voorkomen dat hij geraakt zou worden. De BOA wist de man vervolgens wel tegen te houden.

Toen de politie rond 15.45 uur ter plekke kwam, werd de verdachte aangehouden. De verdachte verzette zich tegen zijn arrestatie maar agenten wisten hem toch te boeien en mee te nemen naar een cellencomplex. De Vlissinger zit vast op verdenking van poging zware mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walker (2-12-2020 om 15:21)
Vasthouden en 2 januari loslaten
brom (2-12-2020 om 14:41)
opsluiten en de komende jaren niet meer vrijlaten
WalterG (2-12-2020 om 13:00)
Prima, maar wat voor gasflessen spul lag er nu in de auto? Ben wel nieuwsgierig geworden.
Lidia (2-12-2020 om 12:26)
Hoef je geen boa voor te zijn, het mag zwaar gestraft worden iemand bijna opzettelijk aan willen rijden al dan door op zijn weg te staan. Sommige willen niet eens stoppen. Zet de zware straffen maar in voor zulke onkunde idiooten
Cookie-instellingen beheren