Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Bestelbus getakeld na ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 02-12-2020, 13.38 uur - Update: 02-12-2020, 15.58 uur
Bergingsbedrijf De Moor heeft de bestelbus getakeld. Bergingsbedrijf De Moor heeft de bestelbus getakeld.
Bergingsbedrijf De Moor heeft de bestelbus getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een bestelbus is aan het begin van de middag getakeld na een melding van een verkeersongeluk op de A58 bij Goes.


Bij de hulpdiensten kwam rond 12.50 uur een melding binnen van een ongeval met letsel, net na de oprit van de snelweg richting Vlissingen. Volgens de politie kwam een stalen buis van een onbekend voertuig af en belandde deze op de bestelauto. De 54-jarige bestuurder uit Ridderkerk probeerde te remmen maar zijn voertuig schoot hierdoor de berm in om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar volgens de politie raakte er niemand gewond. De bestelbus had schade aan de voorzijde. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat sloot ter plekke tijdelijk de vluchtstrook af.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren