Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtwagens rijden banden lek op A58 Rilland

Toegevoegd: 02-12-2020, 15.20 uur - Update: 02-12-2020, 16.07 uur
Zeker twee vrachtauto's reden kort na elkaar een band lek. Zeker twee vrachtauto's reden kort na elkaar een band lek.
Zeker twee vrachtauto's reden kort na elkaar een band lek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RILLAND - Zeker twee vrachtwagens hebben vanmiddag kort na elkaar een lekke band gereden op de A58 tussen Rilland en Krabbendijke.


Rond 13.40 uur werd melding gemaakt van een vrachtauto van een Belgisch industrieel reinigingsbedrijf die een voorband had lek gereden en was gestopt op de vluchtstrook. Deze vrachtwagen vervoerde op het moment van het ongeluk geen gevaarlijke stoffen.

Even later kwam een melding binnen van een andere vrachtwagen die eveneens last had van een lekke band. Deze vrachtauto, welke geladen was met stenen, was gestopt op de vluchtstrook ter hoogte van het buurtschap Gawege. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de vrachtwagens van de snelweg te halen zodat de banden veilig gewisseld konden worden op een parkeerplaats.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bernard (13-3-2021 om 08:44)
Gistermiddag op A58 net na bergen op zoom richting dordrecht om 17:45 uur verloor een vrachtwagen zijn band, deze bandkwam recht op mij af. Beetje geremd en ben er met 80km/h overheen gereden. Weet niet of er daarna ongelukken zijn gebeurd.
f de schepper (3-12-2020 om 14:30)
ik dacht te kunnen lezen hoe dat nou kwam,dat er 2 vrachtwagens een lekke band hadden,maar helaas.
fietser (3-12-2020 om 10:24)
Toeval of.......
Cookie-instellingen beheren