Weerbericht:
Perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk Kanaalweg Yerseke

Toegevoegd: 04-12-2020, 15.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De brandweer heeft vanmiddag iemand uit een auto moeten bevrijden na een verkeersongeluk op de Kanaalweg tussen Yerseke en het buurtschap Vlake.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur. Binnen vijf minuten na de melding werd ook de brandweer opgeroepen. Weer vijf minuten later volgde ook een oproep voor de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2. Deze landde rond 14.45 uur nabij de ongevalslocatie.

De hulpdiensten hebben de gewonde uit het voertuig bevrijd. Deze is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de toedracht van het eenzijdige ongeval wordt nog onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft de bestelauto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren