Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade bij botsing in Scharendijke

Toegevoegd: 04-12-2020, 23.17 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - Bij een ongeluk in Scharendijke is vrijdag aan het einde van de middag veel schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Rond 17.45 uur kwamen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing op de kruising van de Elkerzeeseweg met de Boutlaan. Een derde voertuig raakte door het ongeval ook beschadigd. Na de melding van het ongeluk is er een ambulance ter plaats gegaan. Deze heeft de betrokken personen onderzoek. Volgens de politie raakte er niemand gewond.

De bestelbus en één van de personenauto’s zijn door de botsing zwaar beschadigd geraakt en moesten worden weggesleept. Over de toedracht van de aanrijding is verder niks bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren