Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na melding steekpartij Axel

Toegevoegd: 04-12-2020, 23.33 uur
Man opgepakt na melding steekpartij Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De politie is vrijdagavond uitgerukt voor een conflict in een woning in Axel. Iemand zou hierbij zijn gestoken met een mes.


In de Generaal Meijerstraat in Axel meldden getuigen vrijdagavond rond 20.45 uur dat er een steekincident had plaatsgevonden in een woning. Er zou een man gewond zijn geraakt. Agenten gingen ter plaatse en ook medewerkers van de ambulance kwamen naar de betreffende woning. Zij troffen daar meerdere mensen die een man in bedwang hielden. De man had een kleine verwonding aan zijn hand en hoefde, zo bleek uit onderzoek door de ambulancemedewerkers, niet mee naar het ziekenhuis.

De man bleek de bewoners van de woning te hebben aangevallen met een mes. Het mes was van de man afgepakt waardoor hij een verwonding had opgelopen. Van de slachtoffers werd een aangifte opgenomen door de politie. Ook namen agenten getuigenverklaringen op.

De verdachte, een 39-jarige inwoner van Axel, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. De Axelaar zal zaterdag verder gehoord worden. De aanleiding voor het incident is mogelijk een al langer slepend conflict tussen beide partijen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren