Weerbericht:
Droog, af en toe zon. Komende nacht en overdag kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Man vernielt lantaarnpalen in Krabbendijke

Toegevoegd: 05-12-2020, 10.28 uur
Man vernielt lantaarnpalen in Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag meldden getuigen bij de politie dat een man lantaarnpalen vernielde in de Dorpsstraat in Krabbendijke. De melders gaven een signalement door van de dader.


Surveillerende agenten gingen ter plaatse en troffen in de straat dertien kapotte lantaarnpalen aan. Getuigen wezen de agenten op de man die hiervoor verantwoordelijk zou zijn. De betreffende man werd rond 02.45 uur aangesproken door de agenten. Hij bleek een kniptang bij zich te hebben waarmee draden van de palen waren doorgeknipt.

Ook troffen de agenten gereedschap aan bij de man waarmee de lampen gedemonteerd konden worden en een COBRA-6 (illegaal vuurwerk). De 19-jarige inwoner van Krabbendijke is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij ingesloten en zal hij later vandaag gehoord worden. Vannacht is nog een bedrijf gewaarschuwd dat de lantaarnpalen kwam repareren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (5-12-2020 om 22:22)
Wat een licht in het donker.
willem (5-12-2020 om 12:23)
insluiten tot 5 januari--bij voorkomen zware boete en alle kosten op hem verhalen.
Cookie-instellingen beheren