Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man laat gewonde achter na botsing

Toegevoegd: 16-01-2007, 00.12 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op de Zuidlandstraat vond maandag om 17.45 uur een aanrijding plaats tussen een 74-jarige Terneuzense snorfietser en een onbekende fietser.

De snorfietser reed over de Zuidlandstraat toen een onbekend gebleven fietser overstak en een aanrijding veroorzaakte. Hierbij liep de 74-jarige man letsel op aan zijn hoofd en sleutelbeen.

De fietser, een blanke jongeman in donkere kleding, reed op een donkerkleurige herenfiets met twee fietstassen in de kleuren wit-beige-creme zgn. typische dagbladfietstassen.

Hij is na de aanrijding doorgereden. De politie verzoekt deze fietser zich te melden bij het politiebureau. Ook getuigen van deze aanrijding kunnen zich bij het bureau melden of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren