Weerbericht:
Overwegend bewolkt. Maandag van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in woning Biezelingsestraat Kapelle

Toegevoegd: 05-12-2020, 10.44 uur
Inbraak in woning Biezelingsestraat Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak in Kapelle. Mensen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht dit te melden.


De inbraak vond plaats bij een woning aan de Biezelingsestraat. Vermoedelijk is er een raam opengebroken om binnen te komen.

De politie vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien vrijdag aan het einde van de middag of in de avond dit te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (7-12-2020 om 05:04)
“Weer Kapelle”???? Zo vaak gebeurt dat niet hoor, bovendien zijn de meeste huizen in Kapelle boven de 2 tot 5 ton wat de meeste van jullie plebs niet eens kunnen betalen laat staan lenen, dus van verpaupering is ook geen sprake!
Anonymous (5-12-2020 om 17:03)
Alweer Kapelle, lekker ook aan 't verpauperen daarzo zonde...
Cookie-instellingen beheren