Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Rijbewijs ingenomen van dronken automobilist

Toegevoegd: 06-12-2020, 11.20 uur
Rijbewijs ingenomen van dronken automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - Surveillerende agenten zagen zaterdagavond rond 00.35 uur in Groede een personenauto rijden waarvan de ruiten flink beslagen waren. Ze stelden een controle in.


Toen de agenten in de Noordstraat achter de auto reden zagen ze dat deze erg langzaam reed en slingerde over de weg. Bij aanspreken van de bestuurder roken zij een alcohollucht. De bestuurder, een 33-jarige Belg uit de buurt van Brussel, moest op straat een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij gedronken had, dus moest hij mee naar het bureau voor een ademanalyse.

Uit die ademanalyse bleek dat de man bijna drie keer teveel had gedronken. Hij blies 625 ug/l waar 220 de limiet is. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren