Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man parkeert auto midden op weg

Toegevoegd: 06-12-2020, 11.22 uur
Dronken man parkeert auto midden op weg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Zaterdag rond 18.15 uur meldden weggebruikers dat er op de Bernhardweg West bij Nieuwdorp een auto stilstond midden op deze weg. Getuigen waren bang dat de bestuurder onwel was geworden, dus agenten kwamen snel ter plaatse.


De auto was door voorbijgangers al de berm in geduwd. In de auto zat een 43-jarige man uit Middelburg. Naast hem lag een lege fles sterke drank. De man bleek flink onder invloed. Hij is uit zijn auto gehaald en meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Uit die analyse bleek dat hij vijf keer meer had gedronken dan is toegestaan. De man blies 1130 ug/l.

Toen agenten het rijbewijs van de man wilden invorderen bleek dat hij helemaal niet in het bezit was van een rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 16 uur en mag dus tot zondagavond geen enkel voertuig besturen.

De getuigen van dit voorval hebben een verklaring afgelegd bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johan (7-12-2020 om 13:35)
Hoe kan je een rijverbod krijgen voor 16 uur als je geen rijbewijs hebt?
Rick (6-12-2020 om 23:52)
Dus na zondagavond mag hij zonder rijbewijs weer gaan rijden???
Mercedes (6-12-2020 om 21:49)
Je zal toch maar zo'n klojo tegenkomen. Gelukkig stond hij stil maar voor hetzelfde geld verwoest hij iemands leven met zijn lompe gedrag Als je rijdt zonder rijbewijs en dan ook nog met drank op dan geef je niets om een ander. Hij zal wel met een zielig verhaal komen maar het is pas zielig als er straks slachtoffers vallen
Cookie-instellingen beheren