Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 407 km

Slachtoffer dodelijk ongeluk is vrouw van 33

Toegevoegd: 09-12-2020, 18.50 uur
Het slachtoffer is een 33-jarige vrouw uit de gemeente Borssele.
Het slachtoffer is een 33-jarige vrouw uit de gemeente Borssele.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Het slachtoffer dat vanmorgen op de Bernhardweg Oost ter hoogte van ’s-Gravenpolder overleed na een ongeval is een 33-jarige vrouw uit de gemeente Borssele. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Tussen de kruising met de Goessestraatweg (N669) en het viaduct bij de Polderweg vond rond 11.05 uur een botsing plaats tussen een vrachtwagen een personenauto. De brandweer van 's-Gravenpolder is ter plekke gekomen met een tankautospuit, vanuit Goes kwam een hulpverleningsvoertuig ter plekke. Na de melding werd ook de Amsterdamse traumahelikopter Lifeliner 1 opgeroepen maar deze is niet meer ter plekke gekomen.

Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed de 33-jarige vrouw ter plaatse aan haar verwondingen. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij en heeft op het bureau een verklaring afgelegd, hij is niet aangehouden. Ook is een getuige van het ongeval gehoord. Verkeersongevallenanalisten en agenten van de verkeerspolitie hebben onderzoek gedaan naar de exacte toedracht. De weg was hiervoor tot 16.00 uur volledig afgesloten. Uit de verklaringen die zijn opgenomen is de oorzaak van de aanrijding dat de auto van de vrouw op de verkeerde weghelft terecht is gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heidi (12-12-2020 om 17:45)
Wens de familie heel veel sterkte met het verlies! En ook voor de vrachtwagenchauffeur sterkte!!
Archaios (11-12-2020 om 19:43)
Veel sterkte voor de betrokken familie! Gecondoleerd met dit zware verlies.
Henk (11-12-2020 om 18:49)
Pim ik weet dat die vrachtwagenchauffeur er niets aan kan doen en als er wat op u afkomt er altijd vandaan stuurt
Ronald (11-12-2020 om 00:24)
Wat een vreselijk bericht en zo jong nog, sterkte voor alle betrokkenen.
jan (10-12-2020 om 13:51)
wat voor reden ook. veel sterkte voor familie, vrienden, de politie mensen en helemaal de vrachtwagenchauffeur
jacob (10-12-2020 om 12:51)
@Pim, Wat bedoel je eigenlijk een onduidelijke redenering. Misschien is er onwel wording in het spel dus voor al diegenen die hun oordeel klaar hebben denk daar eens aan. Ik wens de familie en alle betrokkenen heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren