Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Winkeldiefstallen bij drogisterijen op Schouwen

Toegevoegd: 10-12-2020, 08.54 uur
Winkeldiefstallen bij drogisterijen op Schouwen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De politie heeft na een korte achtervolging een 27-jarige man uit Ter Apel aangehouden. In zijn auto werden gestolen goederen gevonden.


Afgelopen dinsdag kwamen er vanuit verschillenden filialen van een drogisterijketen signalen dat er verschillende winkeldiefstallen bij ze werden gepleegd. Dat zou gebeurd zijn in de winkels in Ouddorp, Nieuwerkerk, Renesse en Zierikzee. Medewerkers gaven aan de politie de gegevens door van een auto die hier mogelijk bij betrokken was.

Rond 16.25 uur kwamen agenten de auto tegen op de N59 tussen Nieuwerkerk en Zierikzee. De bestuurder kreeg een stopteken en de bestuurder is aangehouden. In zijn auto lagen goederen die mogelijk uit de winkels afkomstig waren.

Na de aanhouding werd er een verder onderzoek ingesteld. Op de parallel rijbaan werd nog een tas met spullen gevonden. Vermoedelijk heeft de bestuurder deze uit zijn auto gegooid. De politie is op zoek naar getuigen die dit gezien hebben. Ze kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-12-2020 om 12:44)
Ter Apel, dan weet ik het wel weer.
jan (10-12-2020 om 13:49)
snelrecht aub en niet zo maar wegsturen. neem zijn auto in ieder geval in beslag
Cookie-instellingen beheren