Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verstekelingen springen uit vrachtwagen langs A58

Toegevoegd: 10-12-2020, 19.21 uur
Verstekelingen springen uit vrachtwagen langs A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Op de A58 zijn vanochtend verstekelingen uit een vrachtwagen gesprongen. Dat gebeurde ter hoogte van een tankstation bij Krabbendijke.


De politie laat weten dat er meerdere meldingen binnen zijn gekomen. Op de A58 zijn vervolgens vijf mannen uit Soedan staande gehouden. Ze waren als verstekelingen meegereden in een vrachtwagen. Ze verklaarden naar Engeland te willen.

De mannen zijn overgedragen aan de Marechaussee. Die gaan kijken wat er verder met het vijftal gebeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-12-2020 om 09:51)
Een halte te vroeg uitgestapt. Ik kan deze mensen die op zoek zijn naar geluk en een beter leven geen ongelijk geven. Helaas voor hen zijn dergelijke pogingen zinloos of ze nou Engeland bereiken of niet. Ze zullen nu worden opgepakt en Nederland worden uitgezet en daarna kunnen ze met lege handen weer opnieuw beginnen. Een paar mensen krijgen het in deze wereld steeds beter en worden steeds rijker maar voor een heleboel anderen blijft er maar heel weinig over.
Cookie-instellingen beheren