Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Viskotter met motorstoring dreigt te stranden

Toegevoegd: 10-12-2020, 19.52 uur
De viskotter bij Breskens.
De viskotter bij Breskens.
© Foto: KNRM
Door: Manfred Berrevoets

BRSKENS - Een reddingsboot van de KNRM is gisteravond ingezet voor een viskotter met een motorstoring.


De reddingboot Zeemanshoop vaart tijdens haar navigatieoefening vanuit vaarwater Wielingen richting thuishaven Breskens. Op dat moment wordt ze aangeroepen door de Centrale Vlissingen. De verkeersleider geeft aan dat viskotter BOU-24 een technische storing heeft. De centrale heeft geen contact meer met de kotter en deze dreigt te stranden op de noordzijde van de Plaat van Breskens.

Aan de reddingboot de vraag om ter plaatse te gaan voor assistentie. Gezien de korte afstand is deze snel ter plaatse. De schipper kwam net naar boven uit de machinekamer. Hij laat weten dat het technische probleem was verholpen en er geen verdere assistentie nodig was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren