Weerbericht:
In het noorden (dichte) mist, langzaam zuidwaarts uitbreidend
Verkeersinformatie:
Geen files

Verschillende boetes bij controles op Walcheren

Toegevoegd: 11-12-2020, 09.14 uur
Verschillende boetes bij controles op Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Walcheren hebben politieagenten donderdag diverse verkeersboetes uitgedeeld, onder meer aan mensen die rondreden met een aanhangwagen.


De politie controleerde 'dynamisch', wat inhoudt dat werd rondgereden en niet één vaste controlelocatie was ingericht. "De aandacht lag op aanhangwagens waarbij vooraf gekozen werd om te bekeuren bij bepaalde overtredingen", zo laat de politie weten. In de loop van de dag werd een aantal bekeuringen uitgeschreven voor onder meer kapotte remlichten op de aanhangwagens en het niet hebben van een BE-rijbewijs.

Verder werd ook beboet voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van een auto en het niet dragen van autogordels.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (14-12-2020 om 12:55)
Terecht, overbeladen en niet of slecht gezekerde lading kom je vaak tegen.gaat vaak goed en soms goed fout en wie betaalt dan de rekening?
Johan (11-12-2020 om 09:52)
En zo is Walcheren weer een stukje veiliger geworden.....
Cookie-instellingen beheren