Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Wijkagent n.a.v. oproep feest: 'Politie op de hoogte'

Toegevoegd: 11-12-2020, 09.31 uur
Wijkagent n.a.v. oproep feest: 'Politie op de hoogte'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De wijkagenten van Reimerswaal roepen jongeren op dit weekend geen feest te gaan vieren en vuurwerk af te gaan steken. Een oproep hiervoor circuleert op social media.


In het social mediabericht wordt opgeroepen om zaterdag drank te nuttigen en vuurwerk af te steken. Voor een kampvuur zou “worden gezorgd”, zo is te lezen in de oproep. Wijkagent Jaap Ouwehand waarschuwt op zijn beurt via social media dat de politie op de hoogte is en dat tegen overtredingen zal worden opgetreden.

“Vriendelijk verzoek aan ouders: Spreek hierover met uw kinderen. We begrijpen dat er in deze tijd weinig kan en mag. We weten ook dat sommigen het hier moeilijk mee hebben. Ga met elkaar in gesprek en zoek binnen de ruimte die er wel is naar mogelijkheden om met elkaar een gezellige tijd te hebben”, zo zegt de wijkagent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (17-12-2020 om 08:00)
Nooit de kerk op de schandpaal zetten daar word het woord van Hem gepredikt . Das de beste plek steun in nooit vleucht tot hem . Wie zondigen en nu is hij boos op ons mensen bedenk wel dat niet alles kan hij regeert en zal zijn almacht tonen . Hij regeert over goed en kwaat wie zou niet vrezen voor zon macht. Dus pas op
anoniem (12-12-2020 om 21:28)
@Johan hou aub de kerk er buiten. Dit slaat nergens op. Ik ben niet gelovig meer maar wat jij verkondig slaat totaal nergens op.
Peter (12-12-2020 om 10:51)
@ Johan: Ja dan kan je beter met tientallen zoniet honderden naar de kerk, lekker binnen zitten, elkaar daar lekker besmetten, mondkapje hoeft daar niet en 1.5 mtr en niet zingen wordt ws ook geen gehoor aan gegeven? Het virus durft daar niet naar binnen zeker ofzo?? Wat een super idee. Man man man .....
pippa (12-12-2020 om 10:35)
Natuurlijk is het burgelijke ongehoorzaamheid,en dus beter van niet, MAAR WE SNAPPEN HET WEL TOCH??
bram goeree (11-12-2020 om 22:21)
Sjaak denk jij altijd enkel maar aan je eigen en niet aan de gevolgen .ik denk het niet en dat is net zo kortzichtig als die gasten die kost wat het kost moeten ''feesten .jammer dat jullie niet verder nadenken dan je eigen plezier.van mij mogen jullie een zware bekeuring krijgen .een jaar zonder vuurwerk en jullie doen net of dit het einde van de wereld is .hoe dom kun je zijn
Kreltje (11-12-2020 om 20:04)
@Johan: Helaas, zondag mogen ze ook niet met elkaar in de kerk zitten.
Cookie-instellingen beheren