Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietser Rilland kwam ten val voor botsing

Toegevoegd: 11-12-2020, 14.42 uur
Het slachtoffer overleed ter plekke. Het gaat om een 45-jarige man.
Het slachtoffer overleed ter plekke. Het gaat om een 45-jarige man.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

RILLAND - De fietser die vanochtend in Rilland om het leven kwam bij een botsing met een personenauto is een 45-jarige man uit Kruiningen. Hij kwam vermoedelijk eerst ten val voordat hij werd aangereden. Dat meldt de politie.


Het noodlottige ongeluk vond rond 07.55 uur plaats op de Dumoulinweg. Volgens de politie is het slachtoffer vermoedelijk eerst zelf ten val gekomen en kon de tegemoetkomende automobilist de fietser vervolgens niet meer ontwijken. Twee ambulanceteams en het team van de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 spoedden zich nog ter plekke maar ondanks alle inspanningen overleed het slachtoffer ter plaatse.

Agenten hebben een verklaring opgenomen van de bestuurder van de auto. Verkeersongevallenanalisten hebben op locatie een sporenonderzoek gedaan en doen nog verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (12-12-2020 om 17:07)
Ja-Ja de kop heb je zeker niet gelezen. De fietser kwam ten val voor de botsing en als hij van de tegenovergestelde richtinng kwam kan dat de verklaring zijn voor de schade aan de linker kant van de auto.
kees (12-12-2020 om 15:12)
@Ja-Ja, omdat de auto naar rechts is uitgeweken in de berm.
Ko (12-12-2020 om 13:40)
@Ja-Ja Misschien kunt u zich bij de politie aanbieden om bij de ondervraging aanwezig te zijn. Uw expertise en heldere kijk op de zaak zal zeer gewaardeerd worden!
Archaios (11-12-2020 om 19:42)
Gecondoleerd familie met dit zware verlies!
Ja-Ja (11-12-2020 om 16:36)
Waarom is de auto links voor zo erg beschadigd? Sterkte voor de familie van de overleden wielrenner. Op foto zie je dat wielrenner voor en achter licht aan had. Na onderzoek en nog eens ondervragen politie zal de werkelijkheid aan het licht komen !!
Cookie-instellingen beheren