Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestaties voor vernielingen in leegstaande school

Toegevoegd: 13-12-2020, 10.50 uur
Arrestaties voor vernielingen in leegstaande school
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Vier minderjarige jongens zijn zaterdagavond aangehouden op verdenking van inbraak en het plegen van vernielingen in een leegstaand schoolgebouw in Ritthem.


Omstreeks 22.10 uur kregen agenten een melding dat er knallen en glasgerinkel te horen waren vanuit een schoolgebouw aan de Zuidwateringstraat. Aangekomen bij het pand, hoorden de agenten stemmen en glasgerinkel. Ze zagen vervolgens vier jongens wegrennen die daarna over een hek probeerden te klimmen. De agenten wisten de vier desondanks aan te houden. Bij de arrestatie werd ook diensthond Kayne ingezet.

De verdachten zijn jongens van 16 jaar oud uit Koudekerke, Middelburg en Ritthem. De jongeren worden op een later moment verhoord, zo laat de politie vanochtend weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (13-12-2020 om 11:43)
16 jaar oud. Rond 22 uur 10 gebeurd. Zeg al genoeg hoe de thuis situatie is. Ouders hebben weinig te zeggen en hebben geen gezag over hun kroest.
Cookie-instellingen beheren