Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Flink oliespoor op Noordweg Kapelle

Toegevoegd: 17-01-2007, 18.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De brandweer van Kapelle is dinsdagmiddag bezig geweest met het reinigen van het wegdek van de Noordweg tussen Kapelle en Kloetinge.

Op twee rotondes, een kruising en in een scherpe bocht was door nog onbekende oorzaak zoveel olie op het wegdek gekomen dat de brandweer uren nodig had om het wegdek schoon te maken. De brandweer van Kruiningen heeft een speciaal schoonmaakmiddel ter plaatse gebracht.

De Noordweg werd in zijn geheel afgezet om de olie goed en veilig te kunnen verwijderen. Hiervoor werden enkele politieauto's, twee auto's van de Provincie Zeeland en een signaalwagen ingezet.

Op de Braanjeweg in Goes werd ook olie op het wegdek aangetroffen. De politie zoekt getuigen die weten en/of hebben gezien hoe het olie op het wegdek is beland.

Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren