Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

Arrestaties voor bedreiging en diefstal in Kapelle

Toegevoegd: 14-12-2020, 20.18 uur
Arrestaties voor bedreiging en diefstal in Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Politieonderzoek naar twee incidenten die plaats vonden bij een woning in Kapelle heeft geresulteerd in twee aanhoudingen. Een 16-jarige jongen werd vanmorgen aangehouden omdat hij 60 euro zou hebben gestolen van drie kinderen. De vader van een van die kinderen, een 46-jarige man uit Goes, werd zondagavond door de politie aangehouden omdat hij bij de woning van de 16-jarige knul gedreigd zou hebben met een wapen.


Op vrijdag 11 december jl ontplofte in de tuin van een woning in Kapelle vuurwerk  Ook werden teksten op de bestrating gekalkt. Zondag 13 december jl. werd gemeld dat bij dezelfde woning een man aan de deur stond, met een bivakmuts op, die naar bewoners met een wapen zou hebben gedreigd.

Tijdens het onderzoek naar deze incidenten bleek dat er vermoedelijk een verband was met een diefstal die op woensdag 25 november jl. plaats vond. Een 16-jarige knul die daar woont zou drie kinderen, 60 euro afhandig hebben gemaakt. Hij zou hen daarvoor vuurwerk leveren maar had niet gedaan. De vader van een van die kinderen wilde dat geld terug hebben en zou daarom zondag bij de woning gedreigd hebben met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij werd zondagavond aangehouden. Vanmorgen werd dit voorwerp, dat sterk lijkt op een pistool, aan de politie overhandigd. De 16-jarige jongen die verdacht wordt van de diefstal werd vanmorgen gearresteerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (15-12-2020 om 12:32)
Top gewerkt politie! We hebben twee fijne en actieve wijkagenten in Kapelle.
Cookie-instellingen beheren