Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongens gepakt voor afsteken vuurwerk Middelburg

Toegevoegd: 14-12-2020, 20.52 uur
Volgens de politie ging het om zwaar vuurwerk.
Volgens de politie ging het om zwaar vuurwerk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zondag in Middelburg, naar aanleiding van een melding over vuurwerklast, twee jongens betrapt die vuurwerk aan het afsteken waren.


In de wijk Mortiere zagen buurtbewoners twee jongens die bezig waren op vuurwerk af te steken. De jongens gaven aan dat ze het vuurwerk niet in hun eigen tuin wilden afsteken omdat dit overlast veroorzaakte voor hun eigen gezin en omwonenden. Ze hadden ervoor gekozen om dit te doen in een parkje in de wijk.

Volgens de politie ging het om zwaar vuurwerk en is dit ook bij één van de jongens in beslag genomen. Bij de andere jongen werd thuis nog meer vuurwerk in beslag genomen. Eén van de verdachten kon direct wordt bekeurd, de andere die thuis ook nog vuurwerk had liggen, zal binnenkort worden verhoord door de Officier van Justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurvrouw (15-12-2020 om 14:39)
Altijd zo snel een oordeel waarom? Dit is volledig Europees legaal vuurwerk vuurwerk voor consumenten! Dus niet voor professionals. Dat ze in Nederland verboden zijn klopt. Maar je kan je beter afvragen waarom dat enkel hier is en verder in geen 1 anders Europees land. Of zegt ik nou wat geks?
camiel (14-12-2020 om 22:03)
Kom eens in Arnemuiden posten. Is al sinds september iedere avond raak.
zeeuw (14-12-2020 om 21:21)
ze kunnen ze niet genoeg staffen plus fikse boeten
Cookie-instellingen beheren