Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeer A58 tijd stil na botsing auto’s bij Kruiningen

Toegevoegd: 16-12-2020, 19.00 uur - Update: 16-12-2020, 19.29 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Het verkeer op de A58 richting Goes heeft vanavond enige tijd stilgelegen na een aanrijding met letsel ter hoogte van Kruiningen.


Twee personenauto's kwamen rond 17.20 uur met elkaar in botsing ter hoogte van de ALDI-supermarkt in het dorp. Eén van de betrokken voertuigen belandde met schade aan de achterzijde in de middenberm, de andere auto belandde op zijn zijkant in een ondiepe sloot naast de snelweg. Zeker twee personen raakte gewond. Deze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer verleende assistentie bij het incident, de politie en Rijkswaterstaat zetten de snelweg af. Tot 18.10 uur was het verkeer helemaal gestremd, daarna mocht het verkeer over één rijstrook de ongevalslocatie passeren. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de beide voertuigen getakeld. Rond 18.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren