Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Drie arrestaties voor drugshandel Terneuzen

Toegevoegd: 16-12-2020, 19.18 uur
Drie arrestaties voor drugshandel Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In het kader van een onderzoek naar drugshandel heeft de politie vanochtend een inval gedaan in een woning in Terneuzen. Bij de inval werd inderdaad drugs gevonden. Twee personen zijn gearresteerd. Vorige week werd in de stad ook al een arrestatie verricht vanwege drugshandel, zo meldt de politie nu.


Agenten vielen de woning aan de Dijkstraat rond 06.00 uur binnen. Bij de doorzoeking die volgde werden 210 gram cocaïne, 30 gram versnijdingsmiddel, 30 gram hennep, 34 tabletten oxycodon en een geldbedrag van enkele honderden euro’s aangetroffen. Al deze goederen zijn in beslag genomen door de politie. In het huis waren twee mannen aanwezig: de bewoner en een 27-jarige Terneuzenaar. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werden ze ingesloten. De twee worden vandaag gehoord door rechercheurs.

Vorige week dinsdag hielden agenten eveneens in Terneuzen ook al een verdachte aan vanwege drugshandel. Deze aangehouden verdachte (35 jaar, onbekende woonplaats) had werd opgepakt in de Erasmusstraat. Op het moment van zijn arrestatie had hij 30 gram cocaïne, 30 gram heroïne en 40 gram versnijdingsmiddel bij zich. Deze man werd overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog altijd vast.

Eveneens vorige week dinsdag werd ook nog een doorzoeking gedaan in een huis aan het Simon Stevinhof in Terneuzen. Hierbij werd een geldbedrag van enkele honderden euro’s aangetroffen en in beslag genomen, zo meldt de politie vandaag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (18-12-2020 om 08:17)
Dat is helemaal waar, Ronald klopt maar wel goed dat er toch iets aan gedaan word toch anders word dit alleen maar erger toch...
Ronald (17-12-2020 om 18:34)
Het zijn net ratten, als je er één verdelgd, komen er 10 andere voor in de plaats.
JTG (17-12-2020 om 16:56)
Opgeruimd, staat netjes...
Cookie-instellingen beheren