Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Noorderhoofdweg Westkapelle

Toegevoegd: 16-12-2020, 23.31 uur - Update: 17-12-2020, 10.50 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE- Bij een verkeersongeluk op de Noorderhoofdweg tussen Westkapelle en Domburg zijn vanavond twee mensen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 20.05 uur bij het zogeheten autostrand. Volgens een politiewoordvoerster kwam ter plekke een bromfietser ten val. Vermoedelijk was sprake van een eenzijdig ongeluk. In eerste instantie werd het incident gemeld bij de kruising van de Baaiweg met de Schelpweg maar die locatie klopte dus niet.

Een rapid responder en twee ambulanceteams kwamen ter plekke om zich over de gewonden te ontfermen. Over de aard en de ernst van hun letsel kon de politie donderdagochtend niets zeggen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren