Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo opgepakt na mishandeling Bellamypark

Toegevoegd: 17-12-2020, 10.37 uur
Duo opgepakt na mishandeling Bellamypark
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 21-jarige vrouw uit Middelburg zijn woensdagavond in Vlissingen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij zouden een 56-jarige man uit Vlissingen hebben geslagen en geschopt.


Het slachtoffer zat rond 17.30 uur bij het Bellamypark te wachten in een geparkeerde auto toen vanuit een andere geparkeerde auto een jongeman naar hem toe kwam. De Vlissinger stapte uit en werd volgens een politiewoordvoerder vervolgens ineens door de 20-jarige man belaagd. "De man sloeg en schopte hem en er ontstond een schermutseling. Ook de vrouw kwam erbij en trapte het slachtoffer meerdere malen tegen zijn lichaam", aldus de politie.

Een voorbijganger kwam tussenbeide en heeft de personen uit elkaar gehaald. Agenten hebben de man en de vrouw  aangehouden. Ze zitten vast en worden vandaag verhoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Agenten namen getuigenverklaringen op. De politie laat weten nog verder onderzoek te doen naar het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Astrid (17-12-2020 om 22:50)
Zou het zelfde hebben gedaan ! Hij zou er bij mij niet mee wegkomen.... Laat iedereen maar kletsen ! Internet helden die het verhaal niet weten
Wim (17-12-2020 om 19:21)
Wat een misselijke snotneus om een man van 56 jaar die niets deed en werd direct geslagen waar later de vrouw er bij kwam en zo ook de man schopte waar zij hem raken kon, waarom gebeur nou zoiets, ik hoop dat ze der straf niet kunnen ontlopen en een goed bedrag aan de 56 jarige moet betalen.
astrid (17-12-2020 om 19:17)
Heb een beetje mee gekregen van de vrouw zelf wat er is gebeurd . meid hoop dat het goed komt allemaal. Heb een leuk gesprek met je gehad.
crest (17-12-2020 om 19:14)
eindelijk iemand die ballen heeft. Goed werk van die voorbijganger. Kan ook slecht tegen geweld! Zou t zelfde gedaan hebben! Capio!! Voor die voorbijganger. Knap werk!
J.I. Misilje (17-12-2020 om 13:39)
Na de feestdagen pas vrijlaten en een zware geld boete of nog beter,het gevan g in voor een half jaar.
Cookie-instellingen beheren